Στο χθεσινό άρθρο που μπορείτε να βρείτε εδώ είδαμε κάποιους τύπους που μπορεί να σε εντυπωσιάσουν, παρ’ όλα αυτά είναι επικίνδυνοι στο να μη σου προσφέρουν αυτά που θέλεις σε λίγες μόνο εβδομάδες.

Πάμε στην 4η κατηγορία. Ο γυμναστηριάκιας

Αυτός ο τύπος ασχολείται όλη μέρα με τα γυμναστήρια και δεν έχει αναπτύξει τίποτα άλλο εκτός απο το σώμα του. Σε πρώτη φάση μπορεί να σας κάνει εντύπωση και να ενθουσιαστείτε σε λίγες εβδομάδες όμως βλέπετε οτι τον ενδιαφέρει αρκετά ο εαυτός του (και οι πολλές κατακτήσεις) παρά εσείς. Τον ενδιαφέρει πολύ η εξωτερική του εμφάνιση αλλά σας δημιουργεί πρόβλημα στο οτι δεν σας κάνει να περνάτε καλά, δεν κολλάει στις παρέες και είναι ρηχός για κάτι μακροχρόνιο. Εξάιρεση αποτελούν αυτοί που κάνουν γυμναστήριο μέχρι να βρουν γυναίκα αλλά και πάλι είναι τραβηγμένο. (μιλάμε πάντα για καταστάσεις που ξεφεύγουν απο το φυσιολογικό)

Κατηγορία 5 Ο λογάς

Είναι ο τύπος που θα πει πολλά για να εντυπωσιάσει την παρέα αλλά και εσάς. Δεν είναι κακό. Με ένα όμως πρόβλημα. Αυτά που λέει δεν είναι αλήθειες αλλά τεχνάσματα της φαντασίας του. Θα πει οτι ένα βράδυ του την έπεσαν 2 μου..ιά και μετά άλλα 2… Φίλε, δεν τις προλάβαινα τις γκόμενες με εκείνη την εμφάνιση που έκανα.. (πάντα τα λέει δυνατά για να τα ακούσετε και εσείς και να εντυπωσιαστείτε). Μετά έκανα σεξ με 3 διαφορετικές το ίδιο βράδυ απο 7 φορές την καθεμία… τώρα που το θυμάμαι καλύτερα με την τελευταία ήταν 6, με είχαν ξεπατώσει κτλ…

Εδώ δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Εντυπωσιάζεστε γιατί αυτός ο τύπος δεν είναι ο καθημερινός. Έχει κάτι ουάου επάνω του. Παρ’ όλα αυτά ελέγξτε τον. Ξανά και ξανά και ξανά να δείτε αν αυτά που λέει είναι αλήθειες. Και τα απο πάνω φαίνονται οτι είναι ψέμματα. Ερευνήστε αυτά που λέει σχετικά με εσάς. Οτι είστε ότι καλύτερο του έχει συμβεί, θα φροντίσει να γίνεται βασίλισσα, να μην δουλεύετε θα πληρώνει τα πάντα θα σας κάνει δώρα ταξίδια, θα σας κάνει πριγκήπισσα θα θα θα…

Όλα πρέπει να περάσουν απο πολλαπλό έλεγχο για να δείτε αν ισχύουν και αν γίνονται. Σημείωση: Μην παραπλανιέστε απο τους baby face! Μέχρι να σιγουρευτείτε οτι όλα αυτά ισχύουν No sex. Διότι πιθανόν θα αλλάξουν μετά το σεξ όλα… και το κυνήγι και το σασπένς. Και επίσης θα έχει αυτός το πάνω χέρι. Δεν θα έχει να κερδίσει τίποτα άλλο απο εσάς. Μόνο εσείς θα τον κυνηγάτε γιατί του δοθήκατε και τον πιστέψατε.

Σημείωση : Πολλοί άντρες ανήκουν σε πολλές κατηγορίες αλλά χωρίζουμε τις μεγάλες γιατί δεν μπορεί να γίνει άρθρο αλλιώς.

Τέλος ο άντρας σου κάνω όοοοοοοτι θέλεις και δεν υπάρχει τίποτα άλλο για αυτόν

Αυτός ο τύπος σας κάνει όλα τα χατήρια, σας ανήγει την πόρτα ασχολείτε μαζί σας 24 ώρες το 24ωρο παρατάει τις παρέες τα ενδιαφέροντα του κτλ. Εσάς σας αρέσει αυτό. Πού είναι το κακό; Αυτός ο άντρας χαρακτηρίζεται λίγο .. ύπνος. Συνήθως δεν έχει την αυτοπεποίθηση που πρέπει και ενώ είναι ωραίο να σας θαυμάζει και να σας κάνει τα χατήρια αυτό γίνεται πολλές φορές απο δική του ανασφάλεια. (στο οτι δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο). Δείτε αν σας καλύπτει. Αν ναι, προχωρήστε μαζί του.

Και τώρα ο χρυσός κανόνας! Πως να μη σας έχει για ένα πήδημα και να εξαφανίζεται.!!

Είναι πανεύκολο. Κι όμως δεν το σκέφτονται οι γυναίκες και κλαίγονται! Τον αλήτη! Τον άξεστο! Τον μα..α! Τον ψέυτη! Κοπελιά ηρέμησε. Τα σημάδια το δείχνανε εσύ δεν το καταλάβαινες…

Έρχεται ένας τύπος όμορφος ωραίος γοητευτικός σου μιλάει σου γελάει ξαναβγαίνεται σε πάει σε καλό ρεστοραν και ίσως για ποτό. Περνάς τέλεια. Γιατί να του κάτσεις; Μήπως γιατί είναι γοητευτικός και δεν θα βρεις άλλον; Μήπως γιατί αν δεν κάτσεις θα σηκωθεί να φύγει; Ε και; Και αν κάτσεις νομίζεις οτι άλλαξε κάτι; Πάλι θα σηκωθεί να φύγει. Πρέπει να καταλάβετε κάτι. Το πάνω χέρι στον έρωτα το έχετε εσείς. Είναι φυσιολογικό. Όταν κάποιος σας πλησιάζει του αρέσετε. Αυτός ζητάει κάτι απο εσάς. (άλλο αν αρέσει και σε εσάς). Έχετε το πάνω χέρι. Όταν γίνει το σεξ, το πάνω χέρι το έχει ο άντρας.

Πως μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε; Μην γοητεύεστε έτσι απλά. Σκεφτείτε. Ποιος ειναι ο αλλος. Πως βλέπετε τον εαυτο σας ενα χρόνο μετά; Πως 4 χρόνια μετά; Βγέιτε 10 ραντεβού. Εξερευνήστε τον. Γνωρίστε φίλους. Δείτε αν ταιριάζετε. Πάτε σε μέρη που σας αρέσουν. Ένα ρεστοραν, ένα ποτό, ένα καφέ, ένα μπάνιο στη θάλασσα, μια εκδρομή, ένα βουνό, σε ένα χωριό. Γνωρίστε τον στις φίλες σας. Πάρτε και μια 2η γνώμη. Αν σε όλα είναι καλός προχωρήστε. Αν όχι αφήστε το. Θα βρείτε κάποιον καλύτερο. Μην πέφτετε στην παγίδα του σεξ. Μετά το σεξ θα σταματήσει και αυτό το κυνήγι, ο πόθος, το κάψιμο για εσάς. Θα έχει πάρει αυτό που θέλει. Οι περισσότεροι θα κάνουν πολλά ψέμματα για να σας ρίξουν. Το σεξ είναι πιθανότατα το Νο1 που ενδιαφέρει τις άντρες που καμακώνουν συνέχεια. Εκτιμήστε αυτόν που θα σας πει “είσαι πολύ ωραία, ενδιαφέρομαι για κάτι προσωρινό και όχι αυτόν που θα τάξει αιώνιες αγάπες για να πάρει ύπουλα το προσωρινό.

Άρα βάλτε το μυαλό να δουλέψει και μην εντυπωσιάζεστε απο τον τρόπο προσέγγισης (που τον έχει κάνει σε άλλες 10) Ουτε απο τα λόγια που έχει πει σε άλλες 20. Πάρτε τον χρόνο σας. Ελέγξτε τον και μετά προχωρήστε. Ξαφνικά θα εξαφανιστεί η οργή και ο θυμός που νιώθατε. Αρκεί να καταλάβατε πως παίζετε το παιχνίδι. Καμιά απορία;

Μην ξεχάσετε να με κάνετε ADD στο Facebook και να διαλέξετε Close Friends για να μην χάνετε κανένα άρθρο!

Advertisements