Σε αυτό το άρθρο είχαμε μιλήσει για τους άντρες και πως σκέφτονται όταν βλέπουν μια όμορφη γυναίκα. Αν δεν το θυμάστε διαβάστε το άλλη μια φορά. Σήμερα θα δούμε τι πρέπει να κάνετε για να μην την”πατάτε” απο τους ψεύτες και τους κόλακες που σκοπό έχουν να σας ρίξουν στο κρεβάτι και να γράψουν στο ενεργητικό τους +1
Σας φαίνεται ακραίο; Σε μερικές περιπτώσεις ναι είναι. Σε άλλες πάλι βέβαια όχι. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να τους αποφύγετε είναι να τους εντάσσετε σε κατηγορίες. Δηλαδή ας πούμε οτι είστε σε ένα μπαρ, και αυτός ο τύπος απο κάτω έρχεται και σας μιλάει πολύ όμορφα.
Σας λέει οτι σας έχει προσέξει πολύ ώρα και οτι αν και δεν το κάνει συνήθως ήρθε να σας μιλήσει.

Συνεχίζει λέγοντας πόσο ταιριάζει το ντύσιμό σας με τα μάτια σας, και πως ξεχωρίζετε απο τις φίλες σας. Πως κάνει φοβερή αντίθεση το μαύρο φόρεμα με τα πράσινα μάτια που δε χορταίνει να βλέπει και πως έχετε φοβερό γούστο. Εσείς πιθανόν να εντυπωσιαστείτε. Έχετε σκεφτεί όμως που το πάει; Τον έχετε κατηγοριοποιήσει; Είναι άνθρωπος για μια σταθερή μακροχρόνια σχέση που θα σας φέρει ευτυχία; Μάλλον όχι. Ποιός είναι ο σκοπός του;

Αυτές τις ατάκες πιθανόν τις λέει γιατί τις αισθάνεται και δεν τα έχει ξαναδεί; Ή είναι μέρος της γνωστής διαδικασίας;

Ακόμα και αν όλα αυτά τα εννοεί και ισχύουν θα τον αλλάξετε; Μετά απο ένα χρόνο που θα είστε μαζί θα τα έχει κόψει όλα;

Νομίζω η απάντηση είναι προφανής. Άν μια φίλη σας όμως σας έλεγε οτι αυτός θέλει εφήμερη σχέση και σεξ μόνο μαζί σας θα της λέγατε… ζηλεύεις… και θα την αγνοούσατε. Βεβαίως αυτή που τελικά θα την πατούσε θα ήσασταν εσείς και μόνο εσείς.

Αυτός ο τύπος σκοπό έχει να κάνει ακριβώς αυτό. Να μη σας βάλει να σκεφτείτε ωστε να το εκμεταλλευτεί.

Για αυτό την επόμενη φορά σκεφτείτε τι μπορεί να θέλει και πράξτε αναλόγως…

Κατηγορία Νο2 : Το άγνωστο μυστήριο

Ο άλλος τύπος άντρα που πρέπει να κατηγοριοποιήσετε για να δείτε αν σας ταιριάζει είναι ο μυστήριος. Αυτός συνήθως έχει λίγο μούσι, ανέμελα μαλλιά και τριγυρίζει με μια κιθάρα ή ένα χόμπι με το οποίο ασχολείται πολύ. Είναι μυστήριος, λιγομίλητος και βγάζει κάτι που θέλετε να το ανακαλύψετε. Ίσως έναν ρομαντισμό ή έναν θαυμασμό. Μπορεί το χαρακτηριστικό του να είναι οτι είναι ξένος και θα σας ταξιδέψει στην μαγευτική Αργεντινή ή Ισπανία ή σε οποιονδήποτε άλλο τόπο.

Αυτό που σε εσάς φαίνετε μαγευτικό όμως πρέπει να δείτε αν όντως είναι. Εκτός απο αυτό το χαρακτηριστικό ταιριάζετε στους άλλους τομείς; Γιατι ναι, θα σας ξεχωρίσει απο τις φίλες σας το να τα έχετε με έναν “ξένο” ή “κουλτουριάρη” θα σας βάλει σε θέση ισχύος συνήθως όμως αυτοί δεν μπορούν να σας προσφέρουν αυτά που θέλετε. Δεν κολλάνε τόσο στις παρέες είναι βαρετοί, δεν ξέρουν να κρατάνε μια γυναίκα και εφόσον ξεφουσκώσει αυτό το “μυστηριώδη” χαρακτηριστικό μένετε με κάποιον πολύ ρηχό τύπο για τα δεδομένα σας. Και λογικά μάλλον αξίζετε κάτι παραπάνω. Έτσι δεν έιναι; Τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ για τις αναγνώστριες μου.
Κατηγορία Νο3 Ο Λεφτάς

Άλλη μια κατηγορία που εντυπωσιάζει τις γυναίκες θέλει όμως ιδιαίτερη προσοχή. Αυτός ο τύπος συνήθως έχει μεγαλύτερη ηλικία και ξέρει να φαίρεται ρομαντικά και σας κάνει να αισθάνεστε κυρία. Αισθάνεστε ασφάλεια μαζί του, πληρώνει τα πάντα και σας κάνει δώρα και σας πηγαίνει σε μέρη που δεν σας εχουν πάει ποτέ. Αυτό βέβαια συμβαίνει γιατί είστε η καινούρια. Οι τύποι αυτοί έχουν πολλά καμάκια όσο άσχημοι και αν είναι και όσο γέροι και αν είναι. Γιατί ατέλειωτες γυναίκες τους πλησιάζουν διότι έλκονται απο το χρήμα.

Αυτό ακριβώς είναι που τον κάνει επικίνδυνο. Όταν έχει τόσες προσφορές και όταν θα συνεχίσει να τις έχει κάποια στιγμή θα νικήσει το σώμα το μυαλό και θα ενδώσει. Και αυτό στην ιδανική περίπτωση που αυτό γίνει μετά απο χρόνια. Συνήθως αυτοί έχουν μάθει στην ποικιλία. Κάποια στιγμή θέλουν και μια γυναίκα για να σοβαρευτούν και να αράξουν αλλά πάντα οι υπόλοιπες θα μπαίνουν ανάμεσά σας, είτε το μάθετε είτε όχι.

Άλλο ένα πρόβλημα είναι οι ατέλειψτες ώρες δουλειάς που θα σας κάνουν να αισθάνεστε μόνες και η ρουτίνα που ο κύριος θα πέσει και δεν θα κάνει τα ίδια ρομαντικά πράγματα μετά απο 2 χρόνια. Επίσης θα πρέπει να ταιριάξετε και στον κύκλο του (και όχι αυτός στον δικό σας) που θα είναι εντελώς διαφορετικός απο αυτόν που ξέρατε μέχρι σήμερα.

Μην ξεχάσετε να με κάνετε ADD στο Facebook και να διαλέξετε Close Friends για να μην χάνετε κανένα άρθρο!

Στο επόμενο άρθρο θα δούμε τον τέταρτο τύπο καθώς και ένα κόλπο για το πως δεν θα πέφτετε στην παγίδα, του να σας κάνει σεξ και να φεύγει..

Advertisements