Σήμερα θα δούμε ένα αρθράκι και τι τελικά ισχύει!

Σπας το κεφάλι σου: τι είναι αυτό που θέλει ο καλός σου ή καλύτερα πώς σε προτιμά; Ξανθιά ή μελαχρινή; Με μεγάλο στήθος ή με σμιλεμένους γλουτούς; Και τελικά ποιά είναι η πιο ευαίσθητη ερωτογενής ζώνη του; Πάρε τις πραγματικές απαντήσεις στα ερωτήματα που σε βασανίζουν και ζήσε ξέφρενες βραδιές πάθους!

Σπας το κεφάλι σου: τι είναι αυτό που θέλει ο καλός σου ή καλύτερα πώς σε προτιμά; Ξανθιά ή μελαχρινή; 

Τελικά, οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές;

Ψέματα: παρόλο που πιστεύεις το αντίθετο, έρευνες έδειξαν πως οι άντρες προτιμούν τις μελαχρινές. Γι’ αυτό μην κάψεις το κεφαλάκι σου ρίχνοντας όλο το μπουκάλι του οξυζενέ για να ανοίξει η ρίζα. Άλλωστε, δεν είναι τυχαία η ρήση πως οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές αλλά τελικά παντρεύονται μελαχρινές!

Όσες έρευνες και να γίνουν απάντηση δεν υπάρχει. Η καθεμία έχει τη χάρη της.

Είναι το στήθος το πρώτο σημείο που κοιτάζει επάνω σου;

Αλήθεια: έτσι είναι και δεν μπορείς να τον αλλάξεις. Σύμφωνα με έρευνες το πρώτο μέρος που κοιτάζει επάνω σου είναι το στήθος. Πράγμα που σημαίνει πως για να του κινήσεις την προσοχή, ξέρεις πού να επικεντρωθείς. Σουτιέν με ενίσχυση, μπλουζάκια με αβυσσαλέο ντεκολτέ και μακρυά από το ζιβάγκο.

Χαζομάρες. Ο κάθε άντρας κοιτάζει ότι τον ενδιαφέρει επάνω σου. Άλλοι κοιτούν μάτια, άλλοι πρόσωπο κτλ..

Αν φορέσεις κόκκινα εσώρουχα, θα τον ερεθίσεις περισσότερο;

Αλήθεια: στο ζωικό βασίλειο, το κόκκινο χρώμα είναι σημάδι σεξουαλικής πρόκλησης και μην ξεγελιέσαι ο καλός σου δεν ανήκει κάπου αλλού. Το κόκκινο έχει ανεβαστικά αποτελέσματα τόσο στην ψυχολογία του όσο και εκεί που φαντάζεσαι.

Είναι ένα απο τα ξεσηκωτικά χρώματα το κόκκινο, ισχύει, αλλά γίνεται και με άλλα χρώματα.

Τελικά, η έλξη από τα μάτια πιάνεται και κατεβαίνει σταδιακά;

Αλήθεια: η έντονη οπτική επαφή είναι αρκετή για να του κεντρίσεις την προσοχή. Αν θέλεις να φαίνεσαι σέξυ ξέχνα τα κατακόκκινα κραγιόν και δώσε έμφαση στο βλέμμα, φορώντας μα σούπερ μάσκαρα ή ψεύτικες βλεφαρίδες.

Πάλι δεν ισχύει για όλους αυτό. Αν κάποιος προσέχει τα χείλη, αυτά πάλι θα προσέξει πρώτα και μετά θα πέσει στο βλέμμα. Καλό είναι να καταλάβετε που κοιτάει. Το βλέμμα όμως αρέσει αρκετά.

Αν κάνεις την πρώτη κίνηση, θα τον εκνευρίσεις;

Ψέματα: ένας άντρας περιμένει πάντα από τη γυναίκα να κάνει την πρώτη κίνηση. Η κίνηση αυτή μπορεί να είναι λεκτική ή σωματική ή απλά ένα νεύμα ή χαμόγελο..

Αρκετά σωστό. Λίγοι την πέφτουν χωρίς κανένα σήμα, υπάρχουν όμως και αυτοί.

Ένας άντρας που έχει σταθερή σχέση και κάνει μπόλικο σεξ μέσα στην εβδομάδα, δεν χρειάζεται να αυνανιστεί;Ψέματα: ο αυνανισμός αποτελεί αναγκαίο κακό για τους άντρες, Δεν έχει καμία σημασία αν είναι εργένης ή παντρεμένος. Για εκείνον ο αυνανισμός αποτελεί βιολογική ανάγκη και έναν εύκολο τρόπο να ξεφορτωθεί τη σεξουαλική ένταση που μπορεί να του προκύψει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Άλλωστε, τα γεννητικά του όργανα παράγουν σπέρμα σε καθημερινή βάση και οργανισμός τείνει να το ξεφορτωθεί για να το ανανεώσει και πάλι.

Σωστό.

 

Τα υπόλοιπα θέματα του άρθρου είναι ακατάλληλα και παραλείπονται γιατί σέβομαι τις αναγνώστριες.

πηγή

Advertisements