Ένα απο τα ωραιότερα και πληρέστερα άρθρα που έχω διαβάσει τελευταία…

Οι άντρες κερδίζονται μέσα από θυσίες. Είναι μια έκφραση που ίσως να φαίνεται λίγο υπερβολική, ωστόσο μπορούμε να πούμε ότι κρύβει μεγάλες αλήθειες. Οι περισσότερες γυναίκες σήμερα, στολιζόμαστε, βαφόμαστε, αρωματιζόμαστε, κ.τ.λ. και στη συνέχεια βγαίνουμε έξω το βράδυ και καθόμαστε σαν ένα ελκυστικό προϊόν του supermarket που περιμένει να το αγοράσουν. Αλήθεια όμως ….. φτάνει άραγε αυτό; Μπορεί αυτή η τεχνική να έχει αποτελέσματα έτσι ώστε η γυναίκα να μπορεί να βρει τον άντρα των ονείρων της; Η απάντηση είναι ότι σε μερικές περιπτώσεις αυτή η τεχνική να μπορεί να λειτουργήσει ωστόσο στις περισσότερες φαίνεται ότι τα πράγματα δεν πάνε έτσι ακριβώς όπως τα θέλουμε εμείς οι γυναίκες. Οι αρχαίοι έλεγαν τη σοφή φράση “συν Αθηνά και χείρα κίνει” που στην ουσία το νόημά της είναι να μην καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια και να περιμένουμε να μας σώσει κάποιος άλλος. Καλοδεχούμενη οποιαδήποτε βοήθεια αλλά καλό είναι να βοηθήσουμε και εμείς τον εαυτό μας.

Τώρα όσο αφορά το θέμα μας, δηλαδή τις θυσίες που πρέπει να κάνει μια γυναίκα για να κερδίσει τον άντρα των ονείρων της, αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι ο ανταγωνισμός στο θέμα εύρεσης αντρών αυξάνεται ολοένα και περισσότερο. Αυτό σημαίνει ότι οι γυναίκες πλέον δεν είναι όπως παλαιότερα. Σήμερα ο ανταγωνισμός μεταξύ τους είναι πολύ μεγάλος. Για αυτό και πολλές φορές (η μία θέλει να βγάλει τα μάτια της άλλης). Όταν υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, τότε κακά τα ψέματα η “καλύτερη” κερδίζει και η “χειρότερη” μένει μπουκάλα.

Καυτό κορμί

Ωραίες είναι οι μίνι φούστες και τα καυτά σορτσάκια αλλά αν δεν συνοδεύονται από ένα αδύνατο και σφιχτό κορμί τότε το αποτέλεσμα δεν είναι το αναμενόμενο. Άλλωστε οι άντρες δεν ξεγελιούνται τόσο εύκολα από το “περιτύλιγμα”. Δίνουν μεγάλη βαρύτητα και στο περιεχόμενο. Επίσης θα πρέπει να αναλογιστείς το εξής: Οι άντρες, όπου και να πάνε πλέον (στην παραλία, σε ένα beach bar, σε ένα μπαράκι, σε μια καφετέρια, μια βόλτα στην πόλη, ή οπουδήποτε αλλού, συναντούν γυναίκες με τέλεια κορμιά και ιδανικές αναλογίες. Το μάτι τους έχει συνηθίσει να βλέπει γυναίκες με πολύ ωραία σώματα. Για το λόγο αυτό, καλώς ή κακώς θα πρέπει να κάνεις κάποιες θυσίες έτσι ώστε να μπορέσεις να αποκτήσεις και εσύ ένα σέξι κορμί που λιγουρεύονται όλοι οι άντρες. Και πώς θα γίνει αυτό; Το αδύνατο σώμα θα το αποκτήσεις με μια καλή δίαιτα ή με τον καιρό κάνοντας υγιεινή διατροφή. Όσο αφορά το σφιχτό κορμί η λύση είναι η γυμναστική. Μπορείς να δοκιμάσεις διάφορα είδη γυμναστικής όπως αεροβική γυμναστική, πιλάτες, γιόγκα, γυμναστική με βάρη, κ.τ.λ. Με τη γυμναστική θα μπορέσεις να πετύχεις σύσφιξη της κοιλιάς, σύσφιξη των γλουτών, σύσφιξη και ανόρθωση του στήθους, κ.τ.λ.

Βελούδινη επιδερμίδα

Η βελούδινη επιδερμίδα τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα είναι ένα must. Οι άντρες δίνουν μεγάλη σημασία στον τομέα αυτό. Άλλωστε η επιδερμίδα (ειδικά του προσώπου) είναι ένας από τους πιο καθοριστικούς παράγοντες που συμβάλλουν στην συνολική εικόνα της γυναίκας. Η κάθε γυναίκα θα πρέπει να περιποιείται την επιδερμίδα της σύμφωνα με τις ανάγκες της. Διάφορα σημάδια στο σώμα όπως ραγάδες, κυτταρίτιδα, κ.τ.λ. πρέπει να εξαφανιστούν.

Μεταξένια μαλλιά

Το χρώμα των μαλλιών σου θα πρέπει να το επιλέξεις με βάση ποιο χρώμα σου ταιριάζει. Το ίδιο συμβαίνει και με το κούρεμα – χτένισμα. Αν θέλεις μπορείς να δεις τον εαυτό σου με άλλο χτένισμα μαλλιών. Τα μαλλιά είναι ένα σημαντικό στοιχείο που συμβάλλει πολύ στην ομορφιά της γυναίκας. Για αυτό και είναι σημαντικό, κάθε γυναίκα να αποκτήσει υγιή μαλλιά. Στα δεξιά (στο search μπορείτε να ψάξετε τα αρθράκια μας για τα μαλλιά)

Ρούχα με γούστο

Η μόδα μπορεί να αποτελέσει έναν οδηγό που θα σε βοηθήσει να επιλέξεις τα κατάλληλα ρούχα και παπούτσια για σένα ωστόσο δεν θα πρέπει να την ακολουθείς πάντα πιστά. Γενικά καλό είναι να επιλέγεις ρούχα που να ταιριάζουν στον σωματότυπό σου, να κρύβουν τα όποια ελαττώματά σου και να αναδεικνύουν τα πλούσια χαρίσματά σου. Διαφορετικά ρούχα ταιριάζουν περισσότερο στις παχουλές και διαφορετικά στις αδύνατες. Το ίδιο συμβαίνει και για τις ψηλές με τις κοντές, κ.τ.λ.

Γυναίκα με αυτοπεποίθηση

Τον τομέα της ψυχολογίας τον αφήσαμε τελευταίο ωστόσο είναι από τους πιο σημαντικούς. Οι άντρες προτιμούν γυναίκες με αυτοπεποίθηση ακόμα και αν τις “φοβούνται”. Η αύρα που εκπέμπει κάθε γυναίκα γίνεται αμέσως αντιληπτή από τους άντρες. Αν είσαι μια γυναίκα με αέρα που ξέρει τι θέλει τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά από το αν είσαι μια γυναίκα που κάθεται μόνο σε μια γωνία και ντρέπεται ακόμα και τη σκιά της. Κάθε γυναίκα θα πρέπει να δώσει βαρύτητα στην αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή της. Μια γυναίκα που έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση, μπορεί να κουνάει περισσότερο “την ουρά της” πράγμα πολύ απαραίτητο αν θέλει να βρει τον άντρα των ονείρων της.

πηγή

Advertisements