Η φωτογραφία μας δείχνει πως κάνει περιποίηση ένας άντρας. Είναι χιουμοριστική, παρ’ όλα αυτά ειναι πέρα για πέρα αληθινή.

Ένας άντρας είναι πολύ δύσκολο να κάνει περιποίηση (προσώπου). Δεν έχει μάθει έτσι, δεν του έμαθαν οι γονείς του, δεν το κάνουν οι φίλοι του, δεν το κάνει κανένας.

Χρειάζετε όμως περιποίηση ή όχι; Μα φυσικά και χρειάζεται. Κάθε πρόσωπο χρειάζεται ενυδάτωση και φροντίδα. Οι άντρες όμως (συμπεριλαμβανομένου και εμένα του ιδίου) δεν το έχουν μάθει αυτό. Εσείς όμως θέλετε ο άντρας σας να μένει νέος, χωρίς σπασίματα, σπυριά και ρυτίδες. (εκτός αν σκοπεύετε να βρείτε άλλον σε μερικά χρόνια!)

Πως θα τον πείσετε να βάλει κάποια κρέμα;

Ένα είναι το μυστικό για να τον πείσετε… πολύ απλά προσφερθείτε να του κάνετε εσείς την περιποίηση. (αλλιώς είναι πολύ δύσκολο). Πείτε του να κάτσει αναπαυτικά και κάντε του αυτό που σίγουρα θα του αρέσει. Πρέπει να έχει πολύ φροντίδα και να μοιάζει με παιχνίδι. Ο άντρας δεν χρειάζεται να κάνει πολλά (peeling, μάσκα κτλ).  Θα βαρεθεί κιόλας και δεν θα θέλει. Πρέπει να γίνει σιγά σιγά.

Θα του κάνετε 2 πολύ απλά πράγματα. Αφού ξαπλώσει σε μια καρέκλα θα βάλετε μια πετσέτα γύρω απο τον λαιμό του και θα γεμίσετε μια λεκάνη με χλιαρό νερό. Θα του βρέξετε το πρόσωπο καλά με νερό και θα του σαπουνίσετε το πρόσωπο με το αγαπημένο σας σαπούνι. Προτείνω αυτό, που έχει αλόη (και είναι πολύ συμπυκνωμένο) – τον καλύτερο φίλο του δέρματος.

Μετά θα του κάνετε μασαζάκι στο πρόσωπο και θα το ξεβγάλετε. Ύστερα θα του βάλετε πρόπολη που είναι όλα σε ένα. Κάνει για αντιγήρανση, ρυτίδες, ενυδάτωση εξαφανίζει σπυριά, κάνει για after shave και after sun, μυρίζει πολύ απαλά και διακριτικά κτλ. Και θα την αφήσει όλο το βράδυ (αν και θα απορροφηθεί γρήγορα).  Αυτό ήταν! Δεν χρειάζετε τίποτα άλλο.
Θα του εξαφανίσετε τα σπυριά, η επιδερμίδα θα λάμπει και θα μείνει 10 χρόνια νεότερος απο τους φίλους του. Και όλα αυτά χάρη σε εσάς.

Αυτό πρέπει να γίνει 2-3 φορές και την ώρα που γίνεται πρέπει να του τονίζετε πόσο σημαντικό είναι να μάθει να το κάνει και μόνος του. Δοκιμάστε το και περιμένω τις εντυπώσεις σας!