Προιόντα παθητικής γυμναστικής

Εαν επιθυμείτε να χάσετε βάρος, οι συσκευές παθητικής γυμναστικής δεν έχουν αποτέλεσμα. Κάνουν ελάχιστη σύσφιξη και στην ουσία καμία διαφορά. Για να χάσετε βάρος ο καλύτερος τρόπος είναι ένα πρόγραμμα διατροφής με όλες τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες, αλλαγή των διατροφικών συνηθειών μετά το πρόγραμμα, και τέλος… γυμναστική.

Συστήματα τεχνητού μαυρίσματος

Μπορείτε να έχετε το ίδιο αποτέλεσμα με τα προιόντα τεχνιτού μαυρίσματος που κυκλοφορούν. (απλά πάντα να προσέχετε να έχουν  πιστοποιήσεις)

Σετ ηλεκτρικού μανικιούρ

Οι ηλεκτρικές λίμες νυχιών είναι ακριβές και στην πραγματικότητα σπάνε τα νύχια. Για αυτό προτείνουμε την παλαιά δοκιμασμένη μέθοδο.

Συσκευή ατμού για το πρόσωπο

Μπορείτε να πετύχετε ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα με μια λεκάνη με ζεστό νερό. Μετά καλύψτε το κεφάλι σας με μια πετσέτα.

Συσκευές για σπα ποδιών

Πάλι ισχύει το ίδιο. Μπορείτε να βάλετε σε μια λεκάνη νερό και προσθέτε λίγο αφρόλουτρο εαν θέλετε.

Καθρέφτης μακιγιάζ με λάμπες

Εκτός οτι οι λάμπες καίγονται γρήγορα, πιθανόν να φαίνεστε και διαφορετική με τις λάμπες. Το καλύτερο θα ήταν να έχετε έναν καθρέφτη κοντά σε κάποιο παράθυρο (για να είναι φυσικό το φως) και μια λάμπα δίπλα.

Επαγγελματικό σεσουάρ

Αυτά χρησιμοποιούνται στα κομμωτήρια για να στεγνώσουν τα μαλλιά πολλών πελατών σε πολύ λίγο χρόνο. Εσείς δεν το χρειάζεστε γιατί πετυχένεται το ίδιο αποτέλεσμα και με μικρότερη ισχύ. Επιπλέον η συχνή χρήση τέτοιου τύπου, μπορεί να καταστρέψει τα μαλλιά σας!

Αν έχετε και άλλες ιδέες για να μη σπαταλάτε άσκοπα χρήματα, ενημερώστε με!