Αυτά που θα σας πω είναι τόσο αυτονόητα για ένα αντρικό μυαλό αλλά όχι τόσο προφανή για ένα γυναικείο. Οι περισσότεροι άντρες φοβούνται τις δεσμεύσεις. Και γενικώς όταν βγαίνουν έξω και βλέπουν μια όμορφη γυναίκα σκέφτονται τί ωραία θα ήταν να κάνανε κάτι μαζί τους.

 Δεν σκέφτονται σε πρώτο στάδιο οτι αυτή η κοπέλα θα έχει γκρίνια, θα ξεβαφτεί και θα έχει τις μαύρες τις αρκετές ημέρες τον μήνα.

Ο αντρικός εγκέφαλος λειτουργεί με τα μάτια (ενώ ο γυναικείος με τα αυτιά). Αν δει κάτι ωραίο το θέλει. Το πλάθει ιδανικά στο μυαλό του και θέλει να το κατακτήσει.

Για να το πετύχει πολλές φορές λέει ψέμματα και κολακείες. Γιατί ξέρει οτι η γυναίκα θα πέσει εύκολα αν της υποσχεθεί κάτι. Εντυπωσιάζεσαι απο μεγάλα λόγια και υποσχέσεις και όχι απο πράξεις. (βάζω στοίχημα οτι τώρα θα λες πώς το ξέρω…)

Όχι αερολογίες του τύπου πόσο λαμπερή είσαι σήμερα, αλλά έχουν προχωρήσει το θέμα και σε κολακεύουν συγκεκριμένα με το να σου πουν τι λαμπερά μαλλιά και τι ωραίο νέο φόρεμα. Εσύ νομίζεις οτι σε ξεχωρίζει. Αυτός όμως το κάνει με ένα και μόνο στόχο. Να σε ρίξει στο κρεβάτι. Όπως το έκανε και με την προηγούμενη. Αυτό είναι το ωραίο σημείο για έναν άντρα.

Το κακό σημείο έρχεται μετά. Υποχρεώσεις, να βγω με τις φίλες της, να πάμε για shopping μαζί χωρίς να μου αρέσει, να βλέπω ταινίες που δεν μου αρέσουν κτλ. Να γιατί δεν θέλουν τις δεσμεύσεις. Και όταν πάρουν αυτό που θέλουν και μπαγιατέψει, πάνε για καινούρια.

Ξέρετε πως να το αποτρέψετεε; Αν όχι μην ανησυχείτε, θα σας το αποκαλύψω σε ένα απο τα επόμενα άρθρα μου…

Μην ξεχάσετε να με κάνετε ADD στο Facebook και να διαλέξετε Close Friends για να μην χάνετε κανένα άρθρο!

Μέχρι τότε περιμένω τις δικές σας λύσεις..

Η συνέχεια εδώ

Advertisements