Εδώ θα σας αντιγράψω το άρθρο όπως το βρήκα. Με μπλε γράμματα θα σας πω τι όντως ισχύει. Θέλω και τις γνώμες σας.

Πάμε λοιπόν

Σύμφωνα με έρευνα αμερικανών επιστημόνων οι άνδρες προσέχουν:

1. Την υγεία των μαλλιών

Από την εποχή των σπηλαίων οι άνδρες προσέχουν τα γυναικεία μαλλιά καθώς είναι δείγμα υγείας, πράγμα που σημαίνει με τη σειρά του ότι το θηλυκό είναι κατάλληλο για ζευγάρωμα.

Γνώμη: Τα μαλλιά όντως παίζουν μεγάλο ρόλο. Ο άντρας δεν μπορεί να καταλάβει αν έχουν ψαλίδα, ή αν είναι άλουστα αλλά βλέπει την γενική εικόνα. πχ λέει: είναι ωραία ή αδιάφορα

2. Αν το χαμόγελο είναι γνήσιο

Οι άνδρες ξεχωρίζουν το πιεσμένο χαμόγελο από το αυθεντικό. Στην δεύτερη περίπτωση σημαίνει ότι υπάρχει γνήσιο ενδιαφέρον πράγμα που τους σπρώχνει να συνεχίσουν την πολιορκία.

Γνώμη: Δεν είναι απαραίτητο αυτό. Ίσα ίσα που δεν το καταλαβαίνουν. Καλό είναι να γελάτε γιατί του δίνετε το κουράγιο να συνεχίσει (αν σας ενδιαφέρει)

3. Το μέγεθος της παρέας

Αν η γυναίκα βρίσκεται με μεγάλη παρέα είναι δυσκολότερο για τους άνδρες να την προσεγγίσουν. Αν βρίσκεται με ακόμη μία φίλη πάλι θα δυσκολευτεί γιατί θα σκεφτεί ότι δεν θα την εγκαταλείψει για να του μιλήσει. Το τέλειο μέγεθος παρέας είναι τρία άτομα, γιατί οι υπόλοιποι δύο μπορούν να συνομιλήσουν μεταξύ τους όταν εκείνος και ο “στόχος” αποχωρήσουν.

Γνώμη: Ναι, τα 2-3 άτομα έιναι καλός αριθμός για να έρθει να σας μιλήσει. Παρ’ όλα αυτά, αν σας θέλει για σοβαρή σχέση τις περισσότερες φορές δεν θέλει να έχετε πάρα πολλές παρέες. (στο σύνολο, όχι μόνο στη βόλτα)

4. Ο τόνος της φωνής

Μία φωνή σε υψηλότερο τόνο τραβάει την προσοχή των ανδρών γιατί είναι δείγμα δύναμης εκ μέρους της γυναίκας και υγείας, άρα στο υποσυνείδητο τους θεωρείται ένδειξη γονιμότητας.

Γνώμη: Ο καθένας θεωρεί διαφορετικό τόνο φωνής σέξυ, αλλά οι ψιλές συνήθως είναι και οι καλύτερες.

5. Η αναλογία μέσης – γοφών

Οι γυναίκες που έχουν ευρύτερους γοφούς θεωρούνται γονιμότερες, έτσι οι άνδρες προτιμούν τα θηλυκά με στενή μέση και μεγαλύτερους γοφούς.

Γνώμη: Υπάρχουν αυτοί που ψάχνουν τις μοντελέ, και αυτοί που προτιμούν τις λίγο πιο αφράτες. Αυτοπεποίθηση να έχετε και θα σας εκτιμήσουν και στις 2 περιπτώσεις.

6. Η λάμψη του δέρματος

Ένα λαμπερό δέρμα θεωρείται δείγμα υγείας – φυσικής και ψυχικής – και οι άνδρες προσελκύονται από ένα καθαρό και φωτεινό πρόσωπο.

Γνώμη: Ισχύει

7. Τι είναι ψεύτικο πάνω στη γυναίκα

Ψεύτικες βλεφαρίδες, νύχια, εξτένσιονς κ.α. “φωνάζουν” ότι αυτό που βλέπουν δεν είναι αυτό που ισχύει στ’ αλήθεια. Προτιμούν μία όψη πιο αυθεντική που δεν θα κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις.

Γνώμη: Δεν ισχύει. Αν ο άνδρας που σας ενδιαφέρει είναι λίγο φιγουρατζής φαφλατάς και λέει πολλά αστεία συνήθως θέλει την υπερβολή. (ψεύτικες βλεφαρίδες, πολύ make up). Αν είναι low profile ναι δεν θα του αρέσουν.

8. Τα μάτια

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και οι άνδρες τα κοιτούν περισσότερο από άλλα μέρη του σώματος. Από εκεί μπορούν να αντλήσουν πολλές πληροφορίες για τη γυναίκα που θα τους κάνουν να θέλουν να τη γνωρίσουν καλύτερα.

Γνώμη: Ισχύει.

Διαφωνείτε κάπου; Εαν ναι, σχολιάστε απο κάτω!!