Μα φυσικά καταλάβατε όλες για ποιο μιλάω.. Μα φυσικά την κορδέλα στα μαλλιά. Αυτή σε μεταμορφώνει σε μια σέξυ παρουσία γλυκιά και αθώα ταυτόχρονα.  Οι περισσότεροι άντρες είναι κυρίαρχοι και σκέφτονται τον εαυτό τους ως προστάτη. Δίπλα τους θέλουν μια αθώα, όμορφη και σέξυ παρουσία. Αυτό το έξτρα το δίνει η κορδέλα όπως και τα λουλούδια στα μαλλιά.

Η χοντρή η σέξι η κορδέλα σου: η χοντρή κορδέλα είναι και πάλι in, και φέτος σε μεταμορφώνει σε σέξι μαθητριούλα αυτό το καλοκαίρι! Στην μαύρη ή πολύχρωμη εκδοχή της η κορδέλα στολισμένη με φιόγκο ή άλλες λεπτομέρειες σε βάζει στην καρδιά της μόδας και σου δίνει έξτρα πόντους τσαπχινιάς.

Το χρώμα των μαλλιών σου παίζει ρόλο: δεν είναι ανάγκη η κορδέλα που θα διαλέξεις να έχει το ίδιο ακριβώς χρώμα με τα μαλλάκια σου γιατί για παράδειγμα μια λευκή κορδέλα σε ένα ξανθό μαλλάκι θα «χαθεί «τελείως». Είναι καλό να διαλέξεις μια κορδέλα που να κάνει αντίθεση με το χρώμα των μαλλιών σου έτσι ώστε να φαίνεται και να ξεχωρίζει.

Και κοντό και κορδελίτσα: οι κορδέλες μαλλιών είναι τέλειες με κοντό μαλλάκι και σου δίνουν τη δυνατότητα να αλλάξεις το λουκ σου στη στιγμή όπως έκανε η Μισέλ Γουίλιαμς στα βραβεία Golden Globes. Μια μαύρη βελούδινη κορδέλα με διάφορες λεπτομέρειες από φτερά μέχρι καρδούλες ή στρας είναι ό,τι πρέπει για να εντυπωσιάσεις χωρίς προηγούμενο!

Η διπλή σου η κορδέλα: η διπλή κορδέλα όχι μόνο κρατάει στο ύψος τους τα μαλλάκια σου, αλλά σου δίνει και ιδιαίτερο στιλ ενώ είναι ένα αξεσουάρ που μπορείς να την φορέσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στο ποτό. Συνδύασε την τέλεια με ψηλό κότσο όπως η Κάθριν Χέιγκλ και εντυπωσίασε και φέτος!

πηγή