Ήρθε η ώρα της παραλίας και της θάλασσας. Το μακιγιάζ στην παραλία δεν πρέπει να παραβαίνει ορισμένους σημαντικούς κανόνες και πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική αν και όταν βάφεσαι για να πας για μπάνιο.

Διάβασε παρακάτω όλα τα μυστικά του μακιγιάζ της παραλίας…

Το καλοκαιρινό μέικ-απ και η πούδρα: Πρέπει να είναι πολύ διακριτικά. Φρόντισε να μην το παρακάνεις με το μέικ-απ και φυσικά πρόσεξε μην έχεις αποκλίσεις στην απόχρωση που θα διαλέξεις.

Μόλις πάρεις λίγο χρώμα, τρέξε να βρεις την απόχρωση εκείνη που σου ταιριάζει και άπλωσε μια ελαφριά στρώση στο πρόσωπο, αφού πρώτα έχεις ενυδατώσει την επιδερμίδα σου.

Μάτια: Το μακιγιάζ των ματιών πρέπει να είναι όσο πιο διακριτικό γίνεται και αυτό σημαίνει ότι λίγη μάσκαρα αρκεί για να δώσει στο βλέμμα την επιθυμητή ένταση χωρίς να χρειάζεται να απλώσεις σκιά.

Μπρόνζερ: Μπορεί το καλοκαίρι να έχει χίλια πράγματα που σε ενοχλούν, όμως το μπρόνζερ είναι με το μέρος σου! Αν θέλεις «sun kissed» όψη τότε μια στρώση μπρόνζερ στα σημεία του προσώπου σου που βλέπει ο ήλιος είναι ό,τι πρέπει: μύτη, μέτωπο και μάγουλα παίρνουν χρώμα στη στιγμή.

Χείλη: Τα χείλη σου έχουν πρωταρχικό ρόλο στο καλοκαιρινό σου μακιγιάζ και βρίσκονται στο επίκεντρο με όλα τα καλοκαιρινά χρώματα που κυκλοφορούν: Ζουμερά κοραλλί και φωτεινά πορτοκαλί και απαλά girlie ροζ χρωματίζουν απαλά και φυσικά τα χείλη.

Τα λιπ-γγκλος σε ανοιχτή -σχεδόν φυσική- απόχρωση είναι μια τέλεια επιλογή που μπορείς να κάνεις για λάμψη στην παραλία: μπεζ, απαλό ροζ και παλ κοραλλί είναι με το μέρος σου.

Ρουζ: Το ρουζ μπορεί όλο τον χρόνο να είναι απαραίτητο για να σου δώσει χρώμα, όμως στην παραλία καλό είναι να μην το παρακάνεις για εύλογους λόγους.

Μπορείς να απλώσεις λίγο ρουζ στα μάγουλα, με κυκλικές κινήσεις από το τόξο της μύτης με φόρα προς το αυτί- και το μέτωπο, για αν χαρίσεις ροδαλή όψη στο πρόσωπό σου.

Αυτό όμως, μόνο αν το δέρμα σου δεν έχει την τάση να κοκκινίζει πολύ από φυσικού του κάτω από τον ήλιο. Διαφορετικά, πρέπει να προσέξεις τις υπερβολές όταν κρατάς πινέλο…

πηγή

Μην ξεχνάτε το διαγωνισμό μας που λήγει στις 15/07… Ο διαγωνισμός βρίσκεται εδώ.