Σε αυτή τη σειρά άρθρων θα σας πω κάποιες κινήσεις που πρέπει να κάνετε για να εντυπωσιάσετε αυτόν που θέλετε… Θα αναφερθώ συγκεκριμένα σε μερικά σημεία και όχι γενικά και αόριστα. Μην ξεχνάτε οτι οι άνδρες δίνουμε μεγάλη προσοχή στην εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας. Άλλωστε και εσείς για αυτό κάνετε και όλες αυτές τις κινήσεις γιατί κατα βάθος το γνωρίζετε καλά αυτό. Όσο καλή και να είσαι, όσα ωραία αστεία και να λες, ο άντρας θα γελάσει περισσότερο με τα αστεία της όμορφης. Τουλάχιστον αρχικά. Γιατί έλκεται και θεωρεί οτι πρέπει να δώσει εκεί την προσοχή του. Βέβαια διαφορετικές γυναίκες θεωρώ εγώ όμορφες και διαφορετικές οι υπόλοιποι. Άρα εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα δυνατά σας σημεία (με τους τρόπους που λέμε στο site μας) και θα δείτε αποτελέσματα. Μπορεί να έχετε ακόμα και 20 κιλά παραπάνω ή να είστε μεγαλύτερης ηλικίας η μπογιά σας όμως περνάει στους άντρες αν προσέξετε κάποια σημεία (που θα σας τα πω παρακάτω).  Άλλες μπορεί να συμφωνήσουν άλλες να διαφωνήσουν. Αν διαφωνείτε κάπου αφήστε το σχόλιο σας απο κάτω!

Κατηγορία Μαλλιά: Είναι το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει τις γυναίκες απο ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Τα μαλλιά μιας γυναίκας μπορούν να πουν πάρα πολλά σε έναν άντρα. Πχ το χρώμα απο μόνο του μεταφράζεται έτσι. Όπως και να έχει πρέπει να προσέξετε πως θα τα έχετε και τι μήνυμα θα στείλετε. Πάντα πρέπει να τα προσέχετε.

Τί σημαίνει όμως να τα προσέχετε; Πρέπει να ξέρετε το στυλ του άντρα που σας ενδιαφέρει.

Αν είναι πολυλογάς, φιγουρατζής ή ο πλακατζής της παρέας είναι άτομο που θέλει να ξεχωρίζει. Αυτό σημαίνει οτι πιθανόν να θέλει δίπλα του μια κοπέλα που θα του κάνει τα χατήρια (για να μπορεί να ξεχωρίζει) αλλά που θα ξεχωρίζει και αυτή. Έτσι πιθανόν να του αρέσουν πιο έντονα χρώματα στα μαλλιά της πχ κόκκινο, ροζ ή ένα λουλούδι στα μαλλιά αλλά και χτενίσματα πιο sexy και παιχνιδιάρικα (2 κοτσιδάκια, πλάγια κοτσίδα, πιαστράκια στα μαλλιά flirty στυλ, girlie στυλ, κοτσίδα “μικρή Ολλανδέζα”, κορδέλα στα μαλλιά κτλ) ή και η απλή χωρίστρα στα πλάγια(αυτό δείχνει άνεση).

Αν αυτός που σας αρέσει είναι πιο ήπιων τόνων θα προσέξει μια κοπέλα προσεγμένη, με φρεσκολουσμένα μαλλιά, ίσια κοτσίδα, ή όσο το δυνατόν πιο φυσικό στυλ.

Όταν δεν ξέρετε “που στοχεύετε” προτιμήστε τη συντηριτική φυσικά μέθοδο γιατί με την πρώτη θα σας θεωήσουν “εύκολες”. (και μάλλον δεν το θέλετε…)

Μην ξεχνάτε το διαγωνισμό μας… Ο διαγωνισμός βρίσκεται εδώ

Μην ξεχνάτε οτι πιο σημαντικό είναι το πως φαίνονται παρά το πως είναι (τις περισσότερες φορές). Οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουμε πότε τα μαλλιά σας είναι άλουστα (ξέρω πλέον, όταν είναι πιασμένα κοτσίδα πιθανόν να είναι και άλουστα χεχε). Άρα εαν έχετε λίγα λεπτά χρόνο να ετοιμαστείτε θα διαλέξετε ανάλογα με αυτόν που σας ενδιαφέρει.

Αν ανήκει στην πρώτη κατηγορία προτιμήστε ένα τα χτένισματα που αναφέραμε. Αν είναι στη δεύτερη προτιμήστε λούσιμο και ας είναι και όχι τόσο καλά χτενισμένο. (ο 2ος δίνει προτεραιότητα στο να φαίνονται και να είναι περιποιημένα)

Εαν δεν έχετε στόχο προτιμήστε πάλι τη σίγουρη οδό (τη 2η δηλαδή).

Προσοχή: Υπάρχουν και κάποιοι άντρες που δεν ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες αλλά στο ακριβώς αντίθετο. πχ είνα ιπολύ χαμηλών τόνων αλλά θέλουν η κοπέλα τους να είναι ακριβώς το αντίθετο. (να προκαλεί, να έχει σέξυ μαλλιά κτλ). Για να το διαπιστώσετε κάντε του την εξής ερώτηση… Ποιά γυναίκα θαυμάζεις; Τί σου αρέσει επάνω της; (μην ζηλέψετε φυσικά, είναι ερώτηση που σας αποκαλύπτει το πως θα πρέπει να συμπεριφερθείτε και εσείς, ανάλογα με το τι του αρέσει επάνω της).

Θα ακολουθήσουν άρθρα για τα υπόλοιπα μέρη πχ νύχια, make up κτλ. Περιμένω και τις δκές σας απόψεις!

Advertisements