Εκείνες, οι οποίες δεν φοβούνται να είναι τολμηρες και θέλουν να υιοθετήσουν τις πιο trendy τάσεις θα πρέπει να μάθουν για την νεά τάση ομορφιάς-τα χρώματα νέον.Ταιριάζουν τέλεια σε κάθε τόνο δέρματος και συμπληρώνουν σχεδόν κάθε εμφάνιση, αν φορεθουν σωστά. Μάθετε τους πιο μοδάτους τρόπους
για να  τα φορέσετε….

Neon στα χείλη
Τα neon χείλη συνδυάζονται τέλεια με το κλασικό μαύρο eyeliner και την πορσελάνινη  επιδερμίδα. Τα πιο in χρώματα είναι τα φούξια ή πορτοκαλί που ταιριάζουν απίστευτα με ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.
Neon στα μάτια: Σκιές ματιών
Τα Neon χρώματα είναι κομψά και πανέμορφα ακόμη και γύρω από τα μάτια . Θα πρέπει να τα φορατε σωστά. Για να φαίνεστε λαμπερή και όχι χυδαία φορώντας αποχρώσεις σκιάς σε neon, θα πρέπει απλώς να αντιστοιχίσετε το αγαπημένο σας neon χρώμα με ενα φυσικό χρώμα για να πάρετε μια τέλεια ισορροπία. Για παράδειγμα, μπορείτε να εφαρμόσετε κίτρινη σκιά στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σας και neutral καφέ στο βλέφαρο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει καλό blending μεταξύ των σκιών.
Neon στα μάτια:Eyeliner
Εάν δεν θέλετε να  εφαρμόσετε neon σκιά ματιών σε όλο το βλέφαρο σας,εφαρμόστε  neon eyeliner. Ευτυχώς υπάρχει μεγάλη ποικιλία για να διαλέξετε. Δοκιμάστε την αντιστοίχιση πράσινου, μπλε ή μωβ χρώματος eyeliner σε καθαρό πρόσωπο. Θα κάνει τα μάτια σας να ξεχωρίζουν.
Neon στα Νύχια

Σε αναζήτηση του κατάλληλου αξεσουάρ για το ουδέτερο ντύσιμο σας, τα βαμμένα neon νύχια είναι απλά η τέλεια επιλογή. Δοκιμάστε κοραλλι, πορτοκαλί ή έντονο ροζ χρώμα, αν έχετε ζεστό τόνο δέρματος ή επιλέξτε μοβ, κίτρινο ή μπλε εάν ο τόνος του δέρματός σας είναι ψυχρός.

Neon στα Μάγουλα

Όχι πραγματικά neon, αλλά  τα αναψοκοκκινισμένα μάγουλα είναι από τους πιο hot τρόπους για να φορέσετε τα φωτεινά χρώματα στο μακιγιάζ σας για το καλοκαίρι (2012). Τα looks ομορφιας, όπως τα έχουμε δει στα Mulberry, Tracy Reese, Ann Sui και σε πολλούς άλλους, είναι ένα καλό παράδειγμα του πόσο πολύ η neon τάση ομορφιάς αναφέρεται και στα μάγουλα.

Μην ξεχνάτε το διαγωνισμό μας… Ο διαγωνισμός βρίσκεται εδώ