Κάτι που αρκετές δεν γνωρίζετε μέχρι σήμερα είναι πως σύμφωνα με κάποιες έρευνες τα σπυράκια στο δέρμα συνδέονται με την κατανάλωση πλήρους γάλακτος, όπως και με το γάλα που δεν είναι βιολογικό. Αν έχετε σοβαρό πρόβλημα ακμής περιορίστε το  και καταναλώστε γάλα με χαμηλά λιπαρά ή βιολογικό.

Οι θεραπείες για την ακμή με αγνούς τρόπους είναι λίγο πολύ γνωστή για όσες γνωρίζουν. MSM και Πρόπολη μελισσών με Αλόη και εξαφανίζεται οποιοδήποτε σπυράκι σε 2 μέρες το πολύ. Σε περίπτωση που έχουμε ξεμείνει όμως τί μπορούμε να κάνουμε;

Εδώ εχουμε να κάνουμε με 2 προιόντα τα οποία δεν υπάρχουν σε έλλειψη απο το σπίτι σχεδόν ποτέ. Το πρώτο είναι το μέλι. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν μάσκα για αντιγήρανση αλλά και για να πάρει τις κοκκινίλες. Χρειάζεται τουλάχιστον 20 λεπτά για να δράσει.

Το δεύτερο είναι η ασπιρίνη. Τη διαλύετε σε πολύ λίγο νερό και την βάζετε στο πρόσωπό σας.  Η ασπιρίνη είναι αντιφλεγμονώδες και έτσι βοηθάει στη μείωση της ερυθρότητας.

Για όσες δεν γνωρίζουν την πρόπολη ή το msm μπορούν να με κάνουν add στο facebook και να με ρωτήσουν. Επίσης κάνοντάς με add θα μαθαίνετε πρώτες τα νέα! Σας περιμένω.

Advertisements