Σίγουρα, η κάμερα ο φωτισμός και το πώς στέκεστε μετράει πολύ αλλά το Make Up είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά. Διαβάστε τις συμβουλές και θα έχετε τη νέα profile picture σας σύντομα!
1. Ξεκινήστε με ένα Primer. To primer θα δημιουργήσει ένα αόρατο στρώμα κάτω απο το make up και μετά θα κάτσει καλύτερα.
2.  Ξοδέψτε αρκετά χρήματα στο σωστό make up που χρησιμοποιείται για επαγγελματικές φωτογραφίσεις. Είναι σχεδιασμένα για ηθοποιούς και καλύπτουν σχεδόν τα πάντα!
3. Χρησιμοποιήστε το σωστό concealer. Εαν αυτό είναι πολύ ανοιχτό θα φαίνεται λάμψη γύρω απο τα μάτια ενώ αν είναι πολύ σκούρο θα φαίνονται κύκλοι.
4. Φορέστε και ρουζ και bronzer. Αν χρησιμοποιήσετε το ένα μόνο απο τα 2 πιθανόν θα φαίνεστε πολύ επίπεδη. Ξεκινήστε με ένα bronzer και μετά βάλτε ρουζ στα μήλα.
5. Χρησιμοποιήστε ψεύτικες βλεφαρίδες. Ακόμη και αν νομίζετε οτι μοιάζουν πολύ “ψεύτικες” φαίνονται απίθανες στην κάμερα. Χρησιμοποιήστε τις μια φορά και ίσως να τις αγαπήσετε!
6. Μην ξεχάσετε το χαμόγελό σας. Βουρτσίστε τα δόντια σας με κάποια οδοντόκρεμα που φημίζεται για την λάμψη που δίνει στα δόντια.
7. Προσοχή στην πούδρα. Οι πολλές στρώσεις θα σας κάνουν να φαίνεστε μουντή. Χρησιμοποιήστε ειδικά μαντηλάκια που απορροφούν την λιπαρότητα.