Είσαι έτοιμη να μάθεις κι εσύ τι προτιμούν οι άνδρες στο γυναικείο σώμα; Nέα έρευνα με ενδιαφέροντα αποτελέσματα!
– Γλουτοί: Τα οπίσθια μιας γυναίκας είναι το πιο σέξι σημείο του σώματός της, σύμφωνα με το 40% των ανδρών. Ακολουθούν τα πόδια της, τα οποία ψηφίστηκαν από το 19% των ανδρών και το στήθος, το οποίο ψήφισαν ως σέξι σημείο στο γυναικείο σώμα το 15%.
– Πλάτη: To 63% πιστεύουν ότι είναι το σημείο του γυναικείου σώματος που θα προκαλούσε έκπληξη στους φίλους τους αν μάθαιναν ότι τους αρέσει.
– Περιττά κιλά: Το 28% των ανδρών δήλωσαν ότι οι καμπύλες του τύπου Τζέσικα Σίμπσον (πριν μείνει έγκυος) στο γυναικείο σώμα είναι αυτές που το κάνουν περισσότερο αισθησιακό. Το ίδιο ποσοστό, όμως, κερδίζει και το αθλητικό σώμα α λα Κάμερον Ντίαζ, οδηγώντας τους δύο τύπους σώματος σε ισοβαθμία στην πρώτη θέση.
– Πρόσωπο: Το αιώνιο ερώτημα: τι είναι πιο σημαντικό, το καλοσχηματισμένο σώμα ή το όμορφο πρόσωπο; Περισσότεροι από τους μισούς συμμετέχοντες απάντησαν ότι και τα δύο είναι εξίσου σημαντικά, ενώ το 39% επιθυμούν οι γυναίκες να μην έκαναν πλαστικές στο πρόσωπό τους.
– Πόδια: Μπορεί να μην έχουν την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των ανδρών, αλλά, παρ’ όλα αυτά, τους τραβούν την προσοχή, αφού το 40% θέλει να βλέπει και λίγο… μηρό! Αν τα πόδια σου μοιάζουν έστω και λίγο με της Τζένιφερ Άνιστον, η οποία ψηφίστηκε από το 44% ως η Μις καλύτερα πόδια, μη διστάσεις να φορέσεις μίνι φούστα.

πηγή:www.shape.gr