Τα ανοιξιάτικα χρώματα στα μάτια σου είναι σέξι, ζωηρά, λαμπερά και είναι εδώ για να τραβήξουν τα βλέμματα όλων.

Μεταλλική μου ομορφιά: Γενικά η ασημί και η χρυσή σκιά είναι με το μέρος σου και τη νέα σεζόν και καλά θα κάνεις αν τα μαλλιά σου είναι σε ζεστές αποχρώσεις( ζεστό κόκκινο, καστανό, μελί) να επενδύσεις στο χρυσό ενώ αν έχεις πιο ψυχρές αποχρώσεις στα μαλλιά σου ( καστανό σκούρο, ξανθό σαντρέ) τότε το ασημί είναι με το μέρος σου και μπορείς να το λανσάρεις είτε σαν σκιά ή απλά σαν μολύβι.

Το σμόκι σου να έχει χρώμα: Το «καλοκαιρινό» σμόκι είναι ό,τι πρέπει για την βραδινή σου έξοδο και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κλέψεις τις εντυπώσεις τραβώντας την προσοχή στο σέξι βλέμμα σου! Ταίριαξε το σμόκι σου με μπρονζέ βλεφαρίδες και θα τους μαγέψεις όλους!

Οι βλεφαρίδες: οι βλεφαρίδες είναι τη νέα σεζόν όσο πιο έντονες και εντυπωσιακές μπορείς να φανταστείς. Οι βλεφαρίδες είναι μακριές και εντυπωσιακές με πολλές στρώσεις μάσκαρα –αλλά μην το παρακάνεις- ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις.

Τα νέα παλ χρώματα: Η λευκή σκιά ή απαλή ροζ, σε βάζει στην καρδιά της μόδας και φέτος όπως και η μπεζ με ροδακινί απόχρωση. Φρόντισε να υπάρχει ομοιομορφία στο ρουζ που θα επιλέξεις και στην παλ σκιά έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι ακόμη πιο αρμονικό.

Τα έντονα χρώματα να είναι καλά: τα πράσινα, τα μπλε, το κοραλί, τα πορτοκαλί είναι χρώματα που φέτος σε βάζουν στην καρδιά της μόδας και κάνουν όλα τα βλέμματα να γυρίσουν προς το μέρος σου.


Πηγή: womenonly.gr , real.gr

Advertisements