1.Το πόσο πυκνά είναι τα μαλλιά σου

Ναι, και όμως καλά είδες!
Αυτό είναι κάτι που πάει levels εξέλιξης πίσω. Ήδη από την εποχή των σπηλαίων, οι άντρες ελκύονται από τα πυκνά μακριά και λαμπερά μαλλιά, κατεξοχήν ένδειξη ότι ηγυναίκα είναι υγιής. Ε, και μη νομίζεις ότι έχουν αλλάξει και πολύ από τότε. Οπότε ξέχνα προς στιγμήν το κούρεμα!

2. When you smile

Ποτέ μην υποτιμάς τη δύναμη ενός χαμόγελου. Ανοίγει πόρτες γενικότερα, και ειδικότερα στην ερωτική γλώσσα του σώματος, αν το χαμόγελό σου φτάνει με φυσικό τρόπο μέχρι τα μάτια σου είναι αδύνατο να περάσεις απαρατήρητη αφού αυτό ξυπνάει στους άντρες πατρικά ένστικτα και θέλουν να σε προστατέψουν, και σε κάνει πιο χαριτωμένη, αφού είσαι αρκετά χαλαρή ώστε να αφεθείς να γελάς αυθόρμητα.

3. Talk to me darling!

Εννοείται πως το τι λες μετράει. Πριν φτάσουμε όμως σ’αυτό, ακόμη και ο τόνος της φωνής σου παίζει σημαντικό ρόλο. Μην εκπλήσσεσαι. Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι οι άντρες ελκύονται από φωνές ελαφρώς ψιλές αλλά κατά βάση «κοριτσίστικες» , γιατί αυτό είναι ένδειξη νεότητας και αναπαραγωγικής υγείας!

4. Ποσά ανάλογα: 90-60-90

Πριν αρχίσεις να ωρύεσαι για το πόσο δίκιο είχε η Κίρκη που μεταμόρφωσε τους άντρες σε γουρούνια αφού αυτή είναι η αληθινή φύση τους, γιατί είναι επιφανειακά όντα που μένουν μόνο στο φαίνεσθαι, πάρε μια βαθειά ανάσα, αφού και πάλι η αιτία της «συμφοράς» είναι στους αιώνες ιστορίας του ανθρώπινου είδους. Υποσυνείδητα οι άντρες, ανέκαθεν αναζητούσαν υποψήφιες μαμάδες, για να διαιωνίσουν το είδος. Και ποιό είναι το σήμα κατατεθέν της γόνιμης γυναίκας; Η ανοιχτή λεκάνη και η πιο λεπτή μέση, και αυτό επειδή όταν μια γυναίκα έχει λεπτή μέση και πιο ανοιχτή λεκάνη μπορεί να γεννήσει πιο εύκολα, και έχει ακόμη μεγαλύτερες πιθανότητες να κάνει γερά παιδιά. Όλο αυτό συμβαίνει υποσυνείδητα στο μυαλό ενός άντρα την ώρα που σε «μετράει» νοητά. Είδες; Δεν ήταν και τόσο άσχημο τελικά!

5. Και συ λάμπεις!

Η λάμψη του δέρματός σου, δεν του περνάει απαρατήρητη, όσο και αν δεν το δείχνει. Ένα καθαρό και λαμπερό πρόσωπο είναι δείγμα σωματικής υγείας και ψυχικής ηρεμίας, κάτι απόλυτα λογικό, αφού το στρες και γενικά οι αγχογόνες καταστάσεις προκαλούν θαμπάδα στο δέρμα, σπυράκια και τα συναφή.  Οπότε  πιάσε τα φρούτα, το νερό, και τις μάσκες!

6. Το «φαν κλάμπ»

Σημαντικό ρόλο στο αν θα πάρει την απόφαση να σου μιλήσει, είναι το γκρουπ των ατόμων με τα οποία έχεις βγει. Σύμφωνα με μελέτες, οι άντρες σκαλώνουν περισσότερο όταν είσαι με πολλά άτομα (γιατί θα τους είναι δύσκολο να σε πλησιάσουν). Διάλεξε η παρέα σου να αποτελείται απο 2 μέχρι 3 άτομα.

7. Ιt’s all in your Eyes!

Last but NOT least, τα πάντα θα παιχτούν στα μάτια. Οι άνθρωποι, αλλά και ειδικότερα οι άντρες, δίνουν μεγάλο βάρος στα μάτια, από ότι σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος. Ναι, και όμως! Και αυτό γιατί τα μάτια σύμφωνα με τους φυσιογνωμιστές είναι το μόνο μέρος του σώματος που δεν μπορούμε να εκπαιδεύσουμε ώστε να ελέγχουμε τις εκφράσεις του. Κοινώς, τα πάντα φαίνονται και προδίδονται εκεί.